Garrons a la cassola (3 persones)
Ingredients:
Tres garrons sencers
6 cullerades d'oli d'oliva
2 lls. d'aigua
1/4 ll. vi ranci
Xampinyons (al gust)
3 cebes mitjanes
4 dents d'all
1 bitxo
1 picada
2 cullerades de curry (si pot ser a granel)
1 pastilla de brou vegetal
Sal i una mica de pebre negre
Preparació:
Escalfeu l'aigua amb el brou vegetal fins que bulli, reserveu un got, que emplenarem per triturar amb el minipimer la picada, amb els alls, el curry, la pebre, i un bitxo si us agrade una mica picant.
En una cassola gran afegiu l'oli, quan estigui calent poseu els garrons fins que estiguin ben durats, talleu las cebes a trossos petits i els xampinyons a quarts, apa cap a la cassola, fins que quedi la ceba transparent, ara li afegiu el vi ranci, quan s'evapori l'alcohol, ja podeu afegir el brou i tot seguit lo que teniem triturat, no us oblideu de posar-li la sal.
Desem-lo a foc lent aproximadament dues hores i ja els tenim, garrons ben tendres i sabrossos, bon apetit.
No hay comentarios:
Publicar un comentario